Sınav Koleji'nden Ata'ya Anıtkabir'de Tam Kadro Ziyaret

Sınav Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretini yine tüm okulun katılımıyla yaptı. 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Atatürk Haftası Programı çerçevesinde düzenlenen Anıtkabir ziyaretine, anaokulundan liseye, öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin yer al

Resmi İlan 13.11.2013 12:45:55 0
Sınav Koleji

Sınav Koleji, bu yıl da tam kadro Ata’sını, ebedi istirahatgâhı Anıtkabir’de ziyaret etti.

Sınav Koleji, her yıl gerçekleştirdiği Anıtkabir ziyaretini yine tüm okulun katılımıyla yaptı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma ve Atatürk Haftası Programı çerçevesinde düzenlenen Anıtkabir ziyaretine, anaokulundan liseye, öğrenci, öğretmen ve yöneticilerin yer aldığı bin 500 kişi katıldı. Sınav ailesi, ilk olarak Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer önderliğinde aslanlı yoldan yürüyerek Anıtkabir’e ulaştı.  Ziyarete Sınav Eğitim Kurumları Denetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Öğüt de katıldı. Yakalarında, Atatürk fotoğrafının yer aldığı kokartlar taşıyan Sınav Koleji öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Ata’nın huzuruna çıktı.

Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer, mozoleye çelenk bırakarak, beraberindekilerle birlikte bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Saygı duruşunun ardından Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer, şeref salonundaki Anıtkabir özel defterini imzaladı. Sınavlı öğrenciler ve öğretmenler de Büyük Önder Atatürk’e olan sevgilerini ellerindeki çiçekleri mozoleye bırakarak gösterdi. Sınav Eğitim Kurumları adına Anıtkabir özel defterini imzalayan Metin Özer, “Büyük Önder ATATÜRK” hitabıyla Atatürk’e duygularını şu sözlerle ifade etti: “Sınav Koleji öğrencileri, öğretmenleri ve yöneticileri olarak sizi anmanın sizi anlamak olduğu bilinciyle buradayız. Gösterdiğiniz hedef doğrultusunda Cumhuriyetimizin kazanımlarını yaşatıp yüceltecek, özgür ve eğitimli bireyler yetiştirmek için çalışıyor, aramızdan ayrılışınızın 75. Yılında sizi bir kez daha minnetle anarken, en derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”  Bin 500 kişilik Sınav ailesi, Anıtkabir ziyaretinin ardından birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Özer’den Anıtkabir Komutanı Taytak’a Ziyaret

Anıtkabir ziyaretinin sonunda Sınav Eğitim Kurumları Başkanı Metin Özer, kolej yöneticileri ile birlikte Anıtkabir Komutanı Muzaffer Taytak’ı ziyaret etti. Sınav Koleji öğrencilerinin tam kadro Anıtkabir’de olmasının anlamlı olduğuna değinen Taytak, “Ankara’yı özel kılan farklılık bana göre Anıtkabir’dir” diyerek, öğrencilerin Atatürk’e karşı sevgi ve saygılarının böylesi ziyaretlerle daha da güçlendiğini belirtti. Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer de üç yıldır tüm okul olarak Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini ifade ederek komutana misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Anıtkabir Komutanı Muzaffer Taytak ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu belirterek günün anısına Metin Özer’e Atatürk plaketi takdim etti.

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/ARTUKLU HABER AJANSI


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10063,71%-0,19
  • DOLAR

    32,38% -0,13
  • EURO

    34,66% -0,40
  • GRAM ALTIN

    2401,09% -1,38
  • Ç. ALTIN

    3882,72% -0,72